Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Hoofdgerechten

Datum: 02/05/2019

  • Magret de canard, appel, erwt met spek, spitskool, puree: € 24,00

  • Filet pur witblauw (250gr) met verrijkt slaatje, frietjes: € 32,00
    met béarnaise, pepersaus, champignon, choronsaus

  • Wilde eend, rode kool, knolselder, wortel, appel, eryngii : € 25,00
  • Kabeljauw, eryngii, groene asperge, polderpuree : € 26,00

  • Zeeduivel, mossel, champignon, selder, polderpuree  :  €  28,00
  • Mediterraanse quiche met geitenkaas, verrijkt slaatje en frietjes: € 20,00

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site