Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.
Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.
-
- Fishsticks met appelmoes en frietjes € 14,00
- Balletjes in tomatensaus met frietjes en appelmoes € 14,00
- Kipfilet met appelmoes en frietjes € 14,00
- Kinderijsje € 6,00
-
Take Away Menu € 45,00 pp
- Take away 1 dag op voorhand bestellen via info@lemagret.be of 09/330.04.60
- Afhaalmomenten van woensdag tem zondag van 11u tot 13u en van 17u tot 19u
VG : Tartaar van tonijn, advocado, compote van tomaat
of
Terrine van ganzenlever, briochebroodje, chutney van vijg, macaron van ganzenlevermousse, crumble
HG : Opgevulde parelhoenfilet, duxelles van champignon, kassteelaardappel, witloof, trostomaatje, bruine jus
of
Skreifilet, bloemkool, duxelles van champignon, trostomaatje, garnaal, kasteelaardappel, witte wijnsaus
Dessert : Kaasbordje van kaasmeester Callebaut
of
Moelleux met rode vruchtenvulling
-
Woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag
-
- Take away 1 dag op voorhand bestellen via info@lemagret.be of 09/330.04.60
- Afhaalmomenten van woensdag tem zondag van 11u tot 13u en van 17u tot 19u
- Voorgerechten
- Kaaskroket 1 of 2 stuks met slaatje (zelf te frituren) € 5,00 / € 10,00
- Garnaalkroket 1 of 2 stuks met slaatje (zelf te frituen) € 7,00/ € 14,00
- Duo kaas-en garnaalkroket met slaatje (zelf te frituren) € 12,00
- Terrine van ganzenlever, chutney van vijg, crumble, briochebroodje, macaron met ganzenlevermousse € 16,00
- Gebakken ganzenlever, appel, spinazie, porto € 16,00
- Witloofsoep met gerookte zalmsnippers (per liter) € 10,00
- Ravioli met ricotta en spinazie, roompestosausje € 12,00 (veg)
- Tartaar van tonijn, advocado, compote van tomaat € 16,00
- 4 broodjes € 3,50
- Hoofdgerechten
- Opgevulde parelhoenfilet, duxelles van champignon, witloof, trostomaatje, kasteelaardappel, bruine jus € 24,00
- Hinde, peertje, wortel, witloof, groene kool met spek, puree € 26,00
- Kreeft belle vue (ong. 550gr), fris slaatje, gekookt eitje, 2 mayonaises € 40,00
- Kreeft (ong. 550gr) in de oven met lookkruidenboter, ratatouille, basmati rijst € 40,00
- Skreifilet, duxelles van champignon, garnaal, trostomaatje, kasteelaardappel, witte wijnsausje€ 25,00
- Quiche met geitenkaas, warme groentjes, frietjes € 20,00 (veg)
- Choucroute Royal, puree € 22,00
- Dessert
- Kaasbord door kaasmeester Callebaut € 10,00
- Tarte tatin met quenelle room € 8,00
- Chocoladetaart , crème anglaise € 8,00
- Taart van chocolade- en hazelnootmousse, brownie, koffiemeringue, crème anglaise € 8,00
-
Take away Valentijn 12-13-14/2 : bestellen ten laatste donderdag 11/2/21 voor 21u via mail info@lemagret.be
Afhaal van 10u tot 12u en van 16u tot 18u
VG1 + HG + Dessert € 45,00 pp - VG1 + VG2 + HG + Dessert € 55,00 pp - Soep € 5,00 (1/2L)
3 koude hapjes € 6,00 - 2 warme hapjes & 2 koude hapjes € 8,00
VG 1 : Tartaar van makreel, guacamole, opgelegde wortel en mini-komkommer, radijs, affillacress
VG 2 : Skrei, schorseneer, traag gegaard trostomaatje, garnaal, botersausje
Soep : Pompoensoep met garnituur
HG : Iberico varken, savooi met spek, wortel, boterraap, foie, fregola sarda
Dessert : Valentijnsdessert