Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Franse keuken met een Vlaamse toets
Eet-drink-geniet

Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.

    • Garnaalkroket  1,2 of 3 stuks: € 12,00/17,00/25,00

    • Kaaskroket  1,2 of 3 stuks: € 10,00/15,00/23,00

    • Duo van kaas- en garnaalkroket : € 16,00

    • Erwtensoep met garnituur: € 10,00

    • Carpaccio van coquilles, citrusvinaigrette, guacamole, snowkrab maynaise : € 22,00

    • Skrei, groene asperge, gefrituurde nobashi garnaal, blanke boter : € 20,00

    • Kalfshartzwezerik, oesterzwam, bosui, spek , jus: € 19,00
    • Gekonfijte eendenbout, wortel, romanesco, spitskool : € 24,00

    • Filet pur witblauw (250gr) met sla en verse frieten: € 32,50
      met béarnaise, pepersaus, champignon, choronsaus

    • Rumsteak Haspengouw beef met sla en verse frietjes: € 25,00
    • Duif d'Anjou, gekonfijte boutjes, zwezerik, erwt, wortel, fondant aardappel : € 37,50
    • Wilde gamba's met verse pasta : € 30,00

    • Snoekbaars, ratatouille, fondant aardappel : € 26,50

    • Skrei, groene asperge, gefrituurde nobashi garnaal, blanke boter : € 29,00
    • Mediterraanse quiche met geitenkaas, warme groentjes: € 20,00

    • Trio van sorbet: 9€
    • Dame blanche de luxe: 10€
    • Sorbet ‘ Kolonel ‘: 10€
    • Chocolademousse: 10€
    • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut: 12€
    • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen): 12€
    • Steak met sla en frietjes: 14€
    • Fishsticks met appelmoes en frietjes: 12€
    • Balletjes in tomatensaus met puree/frietjes en appelmoes: 12€
    • Gepocheerde zalm met puree en groenten: 15€
    • Kinderijsje: 6€
  • Enkel op woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag

    • Voor- en hoofdgerecht: 20 €
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (volgens marktaanbod): 25 €
  • Menu per tafel en enkel de zondagavond , reservatie verplicht !

    Zondagavond enkel Sunday Evening of Degustatiemenu Le Magret te verkrijgen!

    Sunday Evening Menu

    Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie aan € 40,00

  • Geldig op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagavond.

     

    Voorgerecht, sorbet of jenever, hoofdgerecht, dessert

     

    Enkel op reservatie vooraf

  • Degustatiemenu Le Magret

    Enkel per tafel te verkrijgen

    • Menu Petit Magret met 3 gangen zonder wijnen 50,00 €
    • Menu Petit Magret met 3 gangen met aangepaste wijnen 68,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen * zonder wijnen 60,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen met aangepaste wijnen 85,00 €

     

    Carpaccio van coquilles, citrusvinaigrette, guacamole, snowkrab mayonaise
    ***
    Skrei, groene asperge, gefrituurde nobashi garnaal, blanke boter  *
    ***
    Erwtensoep met garnituur

    of

    Plumet Rouge cherry / Plumet Blanc gentse jenever
    ***
    Duif d'Anjou, gekonfijt boutje, zwezerik, erwt, wortel, fondant aardappel

    of

    Snoekbaars, ratatouille, fondant aardappel
    ***
    Kaasbordje (supplement van € 12,00)
    ***
    Forêt Noire

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00