Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Franse keuken met een Vlaamse toets
Eet-drink-geniet

Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.

    • Garnaalkroket met gefrituurde peterselie 1,2 of 3 stuks: € 10,00,  €16,00 of €25,00

    • Kaaskroket met gefrituurde peterselie 1,2 of 3 stuks: € 8,00/14,00/22,00

    • Duo van kaas- en garnaalkroket met gefrituurde peterselie: € 15,00

    • Rundscarpaccio van licht gerookte Holstein lende, rucola, parmezaan: € 15,00

    • Langoustine, carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten, zacht gerookte viseitjes van de haring: € 22,50

    • Bel italiaham (8 maand gedroogd), guacamole, radijs, opgelegd uitje, cavallion: € 18,00

    • Foie gras, crumble , chutney van vijg, appel, radijs, rozijnenbrood: € 20,00

    • Geconfijte eendenbout, peulvrucht, pesto, fondant aardappel, jus: € 26,00

    • Filet pur witblauw (250gr) met sla en verse frieten: € 32,00
      met béarnaise, pepersaus, champignon

    • Kalfsfilet, snijbonen, polenta, wortel, champignon, jus: € 30,00

    • Zeeduivel, mossel, polder aardappel, wortel, peulvrucht: € 28,50

    • Gebakken kabeljauw, spitskool, garnaal, sjalottenpuree, wortel: € 27,50

    • Mediterraanse quiche met geitenkaas, seizoensgroenten, fondant aardappel: € 22,00

    • Trio van sorbet: 10€
    • Dame blanche de luxe: 10€
    • Sorbet ‘ Kolonel ‘: 10€
    • Luikse koffie: 10€
    • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut: 14€
    • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen): 12€
    • Steak met sla en frietjes: 14€
    • Fishsticks met appelmoes en frietjes: 12€
    • Balletjes in tomatensaus met puree/frietjes en appelmoes: 12€
    • Gepocheerde zalm met puree en groenten: 15€
    • Kinderijsje: 6€
  • Enkel op woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag

    • Voor- en hoofdgerecht: 20 €
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (volgens marktaanbod): 25 €
  • Menu per tafel en enkel de zondagavond , reservatie verplicht !

    Zondagavond enkel Sunday Evening of Degustatiemenu Le Magret te verkrijgen!

    Sunday Evening Menu

    Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie aan € 40,00

  • Degustatiemenu Le Magret

    Enkel per tafel te verkrijgen

    • Menu Petit Magret met 3 gangen zonder wijnen 50,00 €
    • Menu Petit Magret met 3 gangen met aangepaste wijnen 65,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen * zonder wijnen 60,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen met aangepaste wijnen 80,00 €

     

    Bel Italiaham ( 8 maand gedroogd), guacamole, radijs, opgelegd uitje, cavallion
    ***
    Langoustine, carpaccio van Coeur de Boeuf tomaten, zacht gerookte viseitjes van de haring *
    ***
    Sorbet of jenever
    ***
    Kalfsfilet, snijbonen, polenta, wortel, champignon, jus
    ***
    Kaasbordje (supplement van € 12,00)
    ***
    Vanille ijs, aardbei, crème patissière, krokantjes

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00