Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Franse keuken met een Vlaamse toets
Eet-drink-geniet

Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.

    • Garnaalkroket  1,2 of 3 stuks: € 10,00/17,00/25,00

    • Kaaskroket  1,2 of 3 stuks: € 8,00/14,00/22,00

    • Duo van kaas- en garnaalkroket : € 15,50

    • Terrine van foie gras, chutney van vijg, radijs, crumble, erwt, briochebrood: € 22,00 

    • St-Jacobsvrucht, Nobashigarnaal, bloemkool, Bel italiaham  : € 19,50

    • Pompoensoep : €10,00
    • Magret de canard, appel, erwt met spek, spitskool, puree: € 24,00

    • Filet pur witblauw (250gr) met verrijkt slaatje, frietjes: € 32,00
      met béarnaise, pepersaus, champignon, choronsaus

    • Wilde eend, rode kool, knolselder, wortel, appel, eryngii : € 25,00
    • Kabeljauw, eryngii, groene asperge, polderpuree : € 26,00

    • Zeeduivel, mossel, champignon, selder, polderpuree  :  €  28,00
    • Mediterraanse quiche met geitenkaas, verrijkt slaatje en frietjes: € 20,00

    • Trio van sorbet € 10,00
    • Dame blanche met chocotoff chocoladesaus € 10,00
    • Sorbet ‘ Kolonel ‘  € 12,00
    • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut  € 14,00
    • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen)  € 12,00
    • Luikse koffie  :  €  10,00
  •  

    • Fishsticks met appelmoes en frietjes  € 14,00
    • Balletjes in tomatensaus met frietjes en appelmoes  € 14,00
    • Kipfilet met appelmoes en frietjes  € 14,00
    • Kinderijsje  € 6,00
  • Degustatiemenu

     Enkel per tafel te verkrijgen.

     

    Valentijnsmenu 3 gangen zonder wijn € 50,00

    Valentijnsmenu 3 gangen met wijn € 68,00

    Valentijnsmenu 4 gangen * zonder wijn € 60,00

    Valentijnsmenu 4 gangen * met wijn € 85,00

     


    Terrine van foie gras, chutney van vijg, radijs, crumble, erwt, briochebrood
    ***
    St-Jacobsvrucht, Nobashigarnaal, bloemkool, Bel Italiaham* 
    ***
    Pompoensoep of Plumet gentse  jenever ( Rouge cherry of Blanc) of sorbet
    ***
    Zeeduivel, mossel, champignon, selder, polderpuree

    of

    Wilde eend, rode kool, knolselder, wortel, appel, eryngii
    ***
    Tarte tatin met vanille ijs of kaasbord (supp. € 5,00)

  •  

     

    Enkel op woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag

    • Voor- en hoofdgerecht: 20 €
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (volgens marktaanbod): 25 €

     

     

     

     

  • Menu per tafel en enkel de zondagavond , reservatie verplicht !

    Zondagavond enkel Sunday Evening of Degustatiemenu Le Magret te verkrijgen!

    Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie aan € 40,00

  • Enkel geldig op woensdag, donderdag, vrijdag en zondagavond en op reservatie !

     Verrassingsmenu volgens seizoen : voorgerecht, sorbet of jenever, hoofdgerecht en dessert

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site