Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Franse keuken met een Vlaamse toets
Eet-drink-geniet

Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.

    • Garnaalkroket met gefrituurde peterselie 1,2 of 3 stuks: € 10,00,  €16,00 of €25,00

    • Kaaskroket met gefrituurde peterselie 1,2 of 3 stuks: € 8,00/14,00/22,00

    • Duo van kaas- en garnaalkroket met gefrituurde peterselie: € 15,00

    • Knolseldersoep met blauwe kaas en notenmix: € 10,00

    • Gerookte zalm, krabmayonaise, guacamole, geroosterde ui, radijs en zure room: € 18,00

    • Sint-Jacobvruchten, woudpaddenstoel met bosui en chorizo, witte wijnsaus opgewerkt met parmezaan: € 20,00

    • Carpaccio van licht gerookte Holstein lende, parmezaan, licht slaatje, langoustine in panko: € 23,00

    • Kalfshartzwezerik, pastinaak, woudpaddenstoel, krokantje van spek, jus: €22,00
    • Wilde eend met traag gegaard boutje, witloof, wortel, knolselder, puree met woudpaddenstoel: € 24,00

    • Filet pur witblauw (250gr) met sla en verse frieten: € 32,00
      met béarnaise, pepersaus, champignon

    • Roodpootpatrijs, wortel, spruit, witloof, geprakte puree, jus: € 25,00

    • Tarbotmoot, venkel, artisjok, garnaal, mousseline: € 35,00

    • Op vel gebakken kabeljauw, quinoa, mossel, tomaat, beurre blanc saus: € 26,00

    • Warme quinoa salade met zoete aardappel en seizoensgroenten: € 20,00

    • Trio van sorbet: 10€
    • Dame blanche de luxe: 10€
    • Sorbet ‘ Kolonel ‘: 10€
    • Chocolade crème brûlée met rood fruit, zure room, crumble van petit beurre koekjes: 10€
    • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut: 12€
    • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen): 12€
    • Steak met sla en frietjes: 14€
    • Fishsticks met appelmoes en frietjes: 12€
    • Balletjes in tomatensaus met puree/frietjes en appelmoes: 12€
    • Gepocheerde zalm met puree en groenten: 15€
    • Kinderijsje: 6€
  • Enkel op woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag

    • Voor- en hoofdgerecht: 20 €
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (volgens marktaanbod): 25 €
  • Menu per tafel en enkel de zondagavond , reservatie verplicht !

    Zondagavond enkel Sunday Evening of Degustatiemenu Le Magret te verkrijgen!

    Sunday Evening Menu

    Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie aan € 40,00

  • Oudejaarsmenu Le Magret  2019-2020  start om 19u

     

    Crémant de Bourgogne met 3 amuses
    ***
    Foie gras, langoustine, kweepeer
    ***
    Grietfilet, paksoi, mossel, garnaal
    ***
    Kreeft, risotto, tomaat, verse kruiden
    ***
    Hinde, witloof, butternut, veenbes
    ***
    Sylvesterdessert
    ***
    Koffie met versnappering
    ***

    ***
    Glaasje champagne bij overgang van oud naar nieuw
    ***

  • Degustatiemenu Le Magret

    Enkel per tafel te verkrijgen

    • Menu Petit Magret met 3 gangen zonder wijnen 50,00 €
    • Menu Petit Magret met 3 gangen met aangepaste wijnen 65,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen * zonder wijnen 60,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen met aangepaste wijnen 80,00 €

     

    Gerookte zalm, guacamole, geroosterde ui, radijs, zure room
    ***
    Sint-Jacobsvruchten, woudpaddenstoel met bosui en chorizo, witte wijnsaus opgewerkt met parmezaan *
    ***
    Knolseldersoep met blauwe kaas en notenmix
    ***
    Roodpootpatrijs, wortel, spruit, witloof, geprakte puree, jus
    ***
    Kaasbordje (supplement van € 12,00)
    ***
    Chocolade crème brûlée met rood fruit, zure room, crumble van petit beurre koekjes

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00