Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Franse keuken met een Vlaamse toets
Eet-drink-geniet

Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.

    • Garnaalkroket  1,2 of 3 stuks: € 10,00/18,00/26,00 (3 stuks met sla en frietjes)

    • Kaaskroket  1,2 of 3 stuks: € 8,00/14,00/22,00 (3 stuks met sla en frietjes)

    • Duo kaas-en garnaalkroket  : € 16,00
    • Carpaccio van gerookte lende Holstein met garnituur : € 15,00   

    • Huisbereide wildpaté, brioche, chutney van vijgen, opgelegde ui, appel :  € 16,00

    • Terrine van ganzenlever, kweepeer, dadel, shiso : € 24,00
    • Erwtensoep met zijn garnituur : €10,00

    • Paling in het groen : €18,00
    • Magret de canard, wortel, witloof, boschampignon, veenbes, kroketjes  : € 25,00
    • Filet pur witblauw (250gr) met  slaatje, frietjes: € 35,00
    •        met béarnaise, pepersaus, choronsaus, champignonsaus
    • Filet van hinde, witloof, wortel, boschampignon, peertje, aardappelkroketjes : €29,00
    • Kabeljauwfilet, gebakken champignon, wortel, garnaal puree , mosterdsausje  : €28,00
    • Wilde gamba, pasta met pesto, trostomaatjes  :  €  30,00
    • Mediterraanse quiche met geitenkaas,  warme groentjes, puree of frietjes : € 20,00
     
    • Trio van sorbet € 10,00
    • Dame blanche met chocoladesaus € 10,00
    • Sorbet ‘ Kolonel ‘  € 12,00
    • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut  € 14,00
    • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen)  € 12,00
    • Sabayon met ijs  € 15,00
    • Luikse koffie  :  €  12,00
     
  •  

    • Gepaneerde scholfilet met sla en frietjes  € 16,00
    • Steak met sla en frietjes  € 16,00
    • Kinderijsje  € 6,00
  •  


    Enkel op woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag

    Vers en volgens marktaanbod

    • Voor- en hoofdgerecht: 25 €
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (volgens marktaanbod): 30 €

     

     

  •   

    Degustatiemenu

    Van woensdagmiddag tem zondagavond

    Enkel per tafel te verkrijgen.

     

    Petit Magret 3 gangen zonder wijn € 50,00

    Petit Magret 3 gangen met aangepaste wijn € 68,00

    Grand Magret 4 gangen * zonder wijn € 60,00

    Grand Magret 4 gangen * met wijn € 85,00

     


    Terrine van ganzenlever, kweepeer, dadel, shiso
    ***
    Paling in het groen * 
    ***
    Erwtensoep of jenever
    ***
    Kabeljauwfilet, gebakken champignon, wortel, garnaal, puree, mosterdsausje

    of

    Filet van hinde, wortel, witloof, boschampignon, aardappelkroket, jus
    ***
    Chocolademousse, brownie, meringue, crumble van amandel, yuzi of kaasbord (supp. € 5,00)

     

  • Menu per tafel en enkel de zondagavond , reservatie verplicht !

    Zondagavond enkel Sunday Evening of Degustatiemenu Le Magret te verkrijgen!

    Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie aan € 45,00

  • Take away Kerstavond 24/12/21 : bestellen ten laatste 20/12/21  via mail info@lemagret.be

    Afhaal 24/12 van 12u tot 17u  op afspraak

    VG  + HG + Dessert  € 45,00 pp   

     

     
    VG  : Tartaar van makreel, guacamole, haring eitjes, kwartelei, radijs, affilla cress
     HG : Iberico ribstuk, gratin, witloof, wortel, boschampignon, jus
    Dessert : Christmas Ring : duo van casis- en melkchocolade, crumble van chocolade en fleur de sel,
    hazelnoot cremeux, panna cotta van vanille en meringue
     
  • Oudejaarsmenu 2021-2022

    Start om 19 u !

    Oudejaarsmenu zonder wijn  € 110,00 pp 

    Oudejaarsmenu met aangepaste wijn  € 150,00 pp

     

    Crémant de Bourgogne met repasse en hapjes : 

    * Conference peer, pas de bleu, kruidenvinaigrette

    * Mousse van houtduif, krokantje, cress

    * Guacamole, krabmayonaise, garnaal, krokante ui

     
    Terrine van foie, kweepeer, dadel, briochebrood
    ***
    Duif, structuren van pompoen, traag gegaard boutje
    ***
    Tarbot, lauwe salade van fregola sarda, tomatencompote

    ***
    Filet van hinde, wortel, raap, boschampignons, witloof, aardappelkroket, jus
    ***
    Oudejaarsdessert
    ***
    Mokka en versnappering
    ***
    Glaasje champagne op het nieuwe jaar

     

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe