Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Franse keuken met een Vlaamse toets
Eet-drink-geniet

Of u nu langskomt voor een lunch of een uitgebreid menu met toetsen uit de Franse keuken, bij Restaurant Le Magret te Beervelde wordt u steeds verwend.

Per tafel wordt de keuze tot 3 verschillende gerechten beperkt.

    • Garnaalkroket met gefrituurde peterselie 1,2 of 3 stuks: € 10,00,  €16,00 of €25,00

    • Kaaskroket met gefrituurde peterselie 1,2 of 3 stuks: € 8,00/14,00/22,00

    • Duo van kaas- en garnaalkroket met gefrituurde peterselie: € 15,00

    • Erwtensoep met garnituur: € 10,00

    • Terrine van foie gras, langoustine, vijg, appel, rozijnenbrioche: € 25,00

    • Sint-jacobsvrucht, risotto met erwtjes, chorizo en munt, affilla cress: € 21,00

    • Carpaccio van licht gerookte Holstein lende, fris slaatje, Belper knolle kaas: € 16,00

    • Kalfshartzwezerik, oesterzwam, bosui, spek , jus: €20,00
    • Magret de canard, witloof, wortel, knolselder, mini-shiitake, jus opgewerkt met Maple siroop: € 24,00

    • Filet pur witblauw (250gr) met sla en verse frieten: € 32,00
      met béarnaise, pepersaus, champignon, choronsaus

    • Hinde, witloof, knolselder, peertje, veenbes, jus: € 32,50

    • Wilde gamba's met sla en frietjes of pasta : € 30,00

    • Kabeljauw Royal (gepocheerd ei en garnaal): € 32,00

    • Mediterraanse quiche met geitenkaas, slaatje en frietjes: € 20,00

    • Trio van sorbet: 10€
    • Dame blanche de luxe: 10€
    • Sorbet ‘ Kolonel ‘: 10€
    • Chocolade crème brûlée met garnituur: 10€
    • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut: 12€
    • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen): 12€
    • Steak met sla en frietjes: 14€
    • Fishsticks met appelmoes en frietjes: 12€
    • Balletjes in tomatensaus met puree/frietjes en appelmoes: 12€
    • Gepocheerde zalm met puree en groenten: 15€
    • Kinderijsje: 6€
  • Enkel op woensdag, donderdag- en vrijdagmiddag

    • Voor- en hoofdgerecht: 20 €
    • Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert (volgens marktaanbod): 25 €
  • Menu per tafel en enkel de zondagavond , reservatie verplicht !

    Zondagavond enkel Sunday Evening of Degustatiemenu Le Magret te verkrijgen!

    Sunday Evening Menu

    Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert of koffie aan € 40,00

  • Geldig op woensdag, donderdag, vrijdag- en zondagavond.

     

    Voorgerecht, sorbet of jenever, hoofdgerecht, dessert

     

    Enkel op reservatie vooraf

  • Oudejaarsmenu Le Magret  2019-2020  start om 19u

     

    Crémant de Bourgogne met 3 amuses
    ***
    Foie gras, langoustine, kweepeer
    ***
    Grietfilet, paksoi, mossel, garnaal
    ***
    Kreeft, risotto, tomaat, verse kruiden
    ***
    Hinde, witloof, butternut, veenbes
    ***
    Sylvesterdessert
    ***
    Koffie met versnapering
    ***

    ***
    Glaasje champagne bij overgang van oud naar nieuw
    ***

  • Degustatiemenu Le Magret

    Enkel per tafel te verkrijgen

    • Menu Petit Magret met 3 gangen zonder wijnen 50,00 €
    • Menu Petit Magret met 3 gangen met aangepaste wijnen 65,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen * zonder wijnen 60,00 €
    • Menu Grand Magret met 4 gangen met aangepaste wijnen 80,00 €

     

    Terrine van foie gras, langoustine, vijg, appel, brioche met rozijn
    ***
    Sint-jacobsvrucht, risotto met erwtjes, chorizo en munt, affilla cress *
    ***
    Consommé van fazant met snippers van fazant

    of

    Plumet Rouge cherry / Plumet Blanc gentse jenever
    ***
    Hinde, witloof, knolselder, peertje, veenbes, jus
    ***
    Kaasbordje (supplement van € 12,00)
    ***
    Buchette van vanille room, gekarameliseerde appeltjes op een vanille biscuit

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00