Voor culinaire fijnproevers

Restaurant-Le-Magret - In Beeld
09 330 04 60

Desserts

Datum: 02/05/2019

  • Trio van sorbet € 10,00
  • Dame blanche met chocotoff chocoladesaus € 10,00
  • Sorbet ‘ Kolonel ‘  € 12,00
  • Kaasbord opgesteld door kaasmeester Luc Callebaut  € 14,00
  • Sabayon met Lindemans kriekbier of natuur  (1 soort per tafel en min. 2 personen)  € 12,00
  • Luikse koffie  :  €  10,00

Openingsuren

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Zaterdag 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 & 18:30-21:00
Cookie-instellingen aanpassen

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen.

Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.

  • Instellingen aanpassen
  • Alle cookies accepteren en verdergaan naar de site